13.8 C
Skopje
Sunday, February 25, 2024

Presidenti ​Xi ne mes te banorëve në Guiyang në prag të Vititi të Ri Kinez

Festa Xiaonian konsiderohet si dita e fundit e veçantë para Vitit të Ri Kinez. Kjo festë, që bie në ditën e 23-të ose të 24-t të muajit të fundit sipas kalendarit hënor kinez, shënon zakonisht preludin e Vitit të Ri Kinez, që quhet edhe Festa e Pranverës.

Këtë vit Xiaonian ra të enjten. Tradicionalisht Presidenti kinez Xi Jinping viziton dhe takohet me banore te zonave te ndryshme ne prag te festes . Ai ishte ne një supermarket dhe një lagje në qytetin Guiyang, kryeqendrën e provincës Guizhou të Kinës Jugperëndimore.

Kinezët i blejnë mallrat e domosdoshme në sasi të madhe para Festës së Pranverës. Ardhja e festës Xiaonian paralajmëron përgatitjet e fundit për Vitit të Ri Kinez, prandaj një furnizim pa probleme dhe i rregullt i tregut është shumë i rëndësishëm.

Në supermarketin e ushqimeve të freskëta “Heli”, Xi shikoj nga afer furnizimin e ushqimeve dhe të mallrave të tjera të domosdoshme. Ai tregoi vëmendje edhe për çmimet, që të sigurohet që të tëra mallrat të jenë të përballueshme për banorët e thjeshtë.

Xi ka vizituar vende të ndryshme çdo vit dhe ka vendosur nje komunikim nga afer me banoret e zonave

Marketing
Related news