0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

Presidenti i Federatës Evropiane të Shahut zotni Zurab Azmaiparashvili sot vizitoi ShMP “Jahja Kemal” – Strugë

Shkup, 24 shtator – Presidenti i Federatës Evropiane të Shahut zotni Zurab Azmaiparashvili, së bashku me Presidenten e Federatës së Shahut të Maqedonisë znj. Alexandra Gakidova, sot ata vizituan ShMP “Jahja Kemal” – Strugë.

Në ShMP “Jahja Kemal” Shahu është një lëndë e detyrueshme për nxënësit nga 1 deri në klasën e 3, dhe një lëndë zgjedhore për nxënësit nga klasa e 4 -të deri në të 6 -të.

Mysafiri nga Federata e Shahut e Evropës, zotni Zurab Azmaiparashvili, u befasua këndshëm nga përfaqësimi i shahut përmes mësimdhënies në shkollë dhe zhvillimit të shkëlqyer të mjeshtërve të rinj të shkollës.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img