4.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

Portet kryesore të Kinës raportojnë rritje të vëllimit të përpunimit të kontejnerëve

Portet kryesore të Kinës raportuan rritje të vëllimit të përpunimit të kontejnerëve në mes të prillit.

Shoqata e Porteve e Kinës njofton se midis 11-20 prillit trafiku i kontejnerëve në tetë portet kryesore të Kinës u rrit me 17.8 për qind krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, ndërsa tregtia e jashtme u shtua me 22.3 për qind.

Rritja e vëllimit të përpunimit të kontejnerëve në portin Zhoushan të Ningbo-s e tejkaloi 30 për qind, ndërsa portet e Shangait, Xiamen-it dhe Shenzhen-it regjistruan secili rritje mbi 20 për qind.

Marketing
Related news