13.8 C
Skopje
Sunday, February 25, 2024

“PO – koalicionit me opozitën dhe integrimit në BE” – Ramadani thotë se vendosën edhe 17 anëtarë të Kryesisë qendrore të ASh-së

Kumanovë, 8 shkurt – Pasi 75 kuvendarë kishin dhënë nënshkrimet paraprakisht, në Kumanovë është mbajtur edhe mbledhja e Kryesisë Qendrore të ASh-së, deklaron zëdhënësi Blerant Ramadani, përcjell TV21.

Sipas tij, “po koalicionit me opozitën shqiptare dhe për integrim në BE” – thanë edhe 17 anëtarë të Kryesisë Qendrore të ASh-së.

Marketing
Related news