14.3 C
Skopje
Wednesday, May 25, 2022

Petkovski: Qeveria nuk e humbur besueshmërinë me dorëheqjen e kryeministrit

Shkup, 4 nëntor – Kryetari i PDSP-së Tito Petkovski mendon se kjo qeveri nuk mund të durojë edhe 2.5 vjet deri në fund të mandatit, nëse struktura mbetet e njëjtë.

Sipas tij, ka paralajmërime serioze për një shumicë parlamentare më të madhe me Alternativën.

“Qeveria është e qëndrueshme. Nëse opozita mendon se nuk ka vend për konsolidim, atëherë le të propozojë votëbesimin dhe do të jetë e qartë për tre ditë.

Ata nuk janë në gjendje ta ofrojnë atë. Besueshmëria e qeverisë nuk harxhohet për një vit. Për shembull, nëse shkojmë në zgjedhje të parakohshme dhe opozita humbet, a duhet të përsërisim zgjedhjet lokale? Duhet bërë një dallim. Kjo qeveri nuk e ka humbur besueshmërinë me dorëheqjen e kryeministrit”, theksoi Petkovski në emisionin “Samo Vistina”.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img