-3.2 C
Skopje
Thursday, December 9, 2021

Përsëri shtyhet gjykimi për “Parcelat në Vodno”

Shkup, 2 shtator – Gjykimi për “Parcelat në Vodno” është shtyrë për më 10 shtator përshkak mungesës së avokatit të të akuzuarës Ratka Kamçeva. I njejti është dashur të jetë prezent në një lëndë tjetër, informon Zhurnal.

Seanca e kaluar që duheshte të mbahet më 30 gusht, u shtye përshkak testimit për Covid të prokurories Lile Stefanova.

Rastin e udhëheqë gjykatësi Ilija Trpkov ndërsa përfaqësues është prokurorja Lile Stefanova.

Në këtë lëndë të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Risto Novaçevski, Nenad Josifoviq, Orce Kamçev dhe Ratka Kunovska Kamçeva.//Zhurnal.mk

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img