15.8 C
Skopje
Wednesday, October 5, 2022

Përparim Rama, dhezë të rinjtë e Prishtinës!

Djali nga Prishtina del me një kampanjë ndryshe për ta mbështetur kandidatin për kryetar të Prishtinës nga radhët e LDK-së, Përparim Ramën.

Ai ka marrë guximin që me disa parulla të ndryshme, të lëvizë në lagje të ndryshme të kryeqytetit. Motivi nga projektet e mëdha të Përparimit, ka nxitur vullnet e besim tek rinia e vendit tonë.

“Disa nga projektet e Ramës, sikurse qendra që ndërlidhet me Arbërin, Ulpiana dhe një ndër lagjet më të mëdha Dardania janë investimet më madhore që do të ndodhin në Prishtinë. Për disa vite të harruara nga pushteti i VV-së, ka bërë që zëri qytetarë të dëgjohet në çdo vend”, thuhet në njoftimin e bërë për media.

Më tej, në njoftim thuhet se “nga kjo reflektohet, që shoqëria jonë ka marrë mesazh të investohet në elemente bazike, nga pushtet e mëhershme”.

“Mirëpo Rama po kthen vëmendje tjetër në Prishtinë, pasi që ai është më i njohuri në botë si një ndër urbanistet e arkitektet që ka implementuar qindra projekte, e këtë bagazh profesional nga vende të ndryshme të botës do ta kthen në kryeqytet. E nga kjo Rama jep mesazh, që rinia të guxojnë të mendojnë për projekte të mëdha që të realizohen në Prishtinë”.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img