4.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Përfundon seanca plenare, Kuvendi miraton ligjin për nënshtetësinë dhe pensionin privat

Seanca plenare ka përfunduar ditën e sotme pas 10 orësh debat dhe mbledhje. Në fund të seancës, Kuvendi ka miratuar me 97 vota pro ligjin për nënshtetësinë.

Po ashtu në seancën e sotme është miratuar me 78 vota projektligji për fondet e pensionit privat. Ndërkohë që u vendos me 77 vota pro zgjatja e mandatit të komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore.

Marketing
Related news