6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Për komunë të blertë, forumi i Gruas BDI hap qendrën e aktiviteteve të grave dhe vajzave në Çair (VIDEO)

Shkup, 25 shtator – Forumi i gruas BDI sot ka hapur qendrën e aktiviteteve të grave dhe vajzave për Komunë të blertë me kryetar Visar Ganiun në Çair.

“Sa shumë e duam Çairin sa gra e vajza sot janë pjesë e agjendës së 🍀 me Visar Ganiun kryetar 🤝
Sa shumë që jemi, sa shumë e duam këtë komunë dhe sa fort na përcjellë dëshira për më të mirën në Çairin tonë.
Në mesin e grave që janë pjesë e listës së shkëlqyeshme për këshilltare, zonjave të mrekullueshme të forumit të gruas Çair dhe plot mysafireve u drejtuan Izeti, Visari, Ardijani, Serminja si bartëse e listës dhe Lejla shefe e këtij shtabi.

Në emër të grave dhe vajzave të Çairit fjala u takoi dy kryetareve tona në nivel lokal e qëndror Amellës e Mukadeses.
Nuk citojmë fjalime vetëm pyesim a jeni gati për Çairin modern dhe vendin perfekt për të jetuar 💚 me gjelbërim, shkolla të reja, shtigje bicikletash, shume projekte urbane dhe jetë e pasur kulturore e sportive.
Nëse jeni gati dhe besoni në punë, Visar Ganiu është i duhuri dhe BDI zgjedhja perfekte.”

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/videos/897478254222983
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img