14.8 C
Skopje
Tuesday, September 27, 2022

Paraburgim për një 69-të vjeçar i dyshuar për sulm gjinor ndaj një fëmije

Tetovë, 5 tetor – Gjykata në procedurën paraprake sot caktoi masë paraburgimi për një 69-të vjeçar nga Tetova si i dyshuar për vepër penale “sulm gjinor ndaj një fëmije”.

Ai dje në mbrëmje  ishte privuar nga liria, sepse rreth orës 19:45 e ka prekur një të mitur nga Tetova, fqinjen e tij.

“Pas privimit nga liria SPB Tetovë ngriti padi penale deri te Prokuroria për dyshim se ka bërë vepër penale sipas nenit 188 të Kodit Penal. Gjykatësi në procedurën paraprake të Gjykatës Themelore Tetovë, pas padisë penale të përgatitur dhe të dorëzuar  i ka caktuar masë paraburgimi prej 30 ditëve”, informojnë nga SPB Tetovë.

Ai sot  do të dërgohet në Institucionin Ndëshkues-Përmirësues “Burgu Shkup” në Shkup për vuajtje të paraburgimit.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img