0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

Panel diskutim “Realizimi i shërbimeve digjitale të krijuara për qytetarët” në Shkup

Shkup, 2 shtator – Panel diskutim “Realizimi i shërbimeve digjitale për qytetarët”, në organizim të Fondacionit për liri “Fridrih Nauman”, Fondacionit për internet dhe shoqëri Metamorfozis dhe Institutit për Shkenca shoqërore dhe humanitare – Shkup (ISSHS), do të mbahet sot në hotel “Aleksandar Pallas”.

Në ngjarje është paralajmëruar prania e ministrit të Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski.

Në fillim të diskutimit do të prezentohen dy punime hulumtuese: “Analiza e shërbimeve elektronike në komunat në Republikën e Maqedonisë së Veriut” dhe “Digjitalizimi si rrugë e administratës së vërtetë të orientuar drejt qytetarëve: decentralizimi i proceseve si mjet për reformë të përshpejtuar dhe efektive”.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img