21.8 C
Skopje
Tuesday, July 5, 2022

”Pa vend”, kualifikohet për në Oscars 2022

“Pa vend” me regji të Samir Karahodës ka arritur të marrë çmimin kryesor IMDB Pro Short Cuts në njërin ndër festivalet më të rëndësishëm në botë, TIFF Toronto Film Festival/TIFF.

Filmi “Pa vend” i zhanrit docu-fiction përcjellë përpjekjet e vazhdueshme të Jetonit dhe Ermeganit të udhëhequr nga trajneri i tyre Rifati që të mbajnë sportin e ping pongut gjallë duke zhvilluar gjenerata të reja të ping pongistëve.

“Pa vend”, me këtë çmim zyrtarisht kualifikohet për kategorinë e filmit të shkurtër Oscars 2022.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img