0.8 C
Skopje
Tuesday, November 29, 2022

Pa ujë sot disa rrugë në Shkup

Shkup, 20 shtator – Për shkak të një defekti në rrugën “Brigada e dytë maqedonase” p.n. (përballë Poliklinikës së Çairit), sot është ndërprerë furnizimi me ujë në rrugët “Brigada e dytë maqedonase”, “Cërveni bregovi”, “Nikolla Petrov” dhe “Luba Ivanoviq” nga ora 10:15 der4i në sanimin e defektit, kumtuan nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Gjithashtu nga ujësjellësi i qytetit njoftojnë se për shkak të defektit në rrugë në bul “Vidoe Smilevski Bato” 15, sot ndërprerje të ujit do të jenë shfrytëzuesit e një pjese të bulevardit, gjegjësisht numrat tek nga numri 1 deri në numrin 55 (zona e lartë). Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje nga ora 11:25 deri në përfundimin e sanimit të defektit. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img