6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Pa ujë sot banorët e Maxhir Mëhallës

Shkup, 21 shtator – Pa ujë sot do të jenë konsumatorët nga Maxhir Mëhalla, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup.

Ndalimi i ujësjellësit është për shkak të defektit rrugor f-6/4 në rrugën “Rade Jovçevski Koçagin” numër 15 dhe do të vazhdoj deri në përfundimin e sanimit të defektit. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img