26.8 C
Skopje
Saturday, August 13, 2022

Pa ujë përdoruesit e Rrugës së Lubotenit

Shkup, 17 dhjetor – Për shkak të një defekti në rrugë f-100 mm, në rr. 30/315 Radishan, ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë përdoruesit e rrugës së njëjtë (Rruga e Lubotenit).

Siç njofton nga NP Ujësjellës dhe kanalizim, furnizimi me ujë do të jetë i ndërprerë nga ora 8:40 deri në përfundimit e riparimit të defektit.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img