-1.2 C
Skopje
Wednesday, December 8, 2021

Pa ujë një pjesë e lagjes Çair

Shkup, 12 tetor – Ndërprerje në furnizimin me ujë sonte nga ora 19 do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve “Kosta Abrasheviq” dhe “Pançe Nedellkovski” dhe një pjesë e rrugës “Cvetan Dimov” në lagjen Çair, informoi NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” Shkup.

Ndërprerja është për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellësit F 80 mm në rrugën “Kosta Abrasheviq” nr.82, ndërsa do të zgjasë deri në mënjanimin nga ana e ekipeve të NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img