21.8 C
Skopje
Tuesday, July 5, 2022

Pa ujë një pjesë e Kisela Vodë

Shkup, 23 shtator – Ndërprerje të furnizimit me ujë sot do të kenë një pjesë e shfrytëzuesve të komunës së Kisela Vodës.

Për shkak të një defekti në rrugë në bulevardin “Boris Trajkovski” p.n. pa ujë nga ora 09:20 janë shfrytzuesit e rrjetit të vjetër të rrugëve “Jabllanicë”, “Sasa” dhe një pjesë e bulevardit “Boris Trajkovski”.

Ndërprerje të ujit nga ora 9:25 do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve “Kavallska”, “Përzhino”, “banica” një pjesë e “Vostaniçka” dhe një pjesë e rrugës “Bllagoj Gojan”. Ndërprerje të furnizimit me ujë do të ketë për shkak të defektit në udhëkryqin “Vostamiçka” me “Shën Naumi i Ohrit”. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img