6.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Pa ujë një pjesë e Draçevës

Shkup, 22 shtator – Për shkak të punimeve në pusetën e rrugës “Zhivko Firfov” nr.11, pa ujë do të jenë konsumatorët nga rrugët “Rumena Haxhipanzova”, “Gjorgji Vojteh”, “Marija Kiri” dhe “Gutenbergova”, kumtuan nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime”.

Ujësjellësi do të ndërpritet nga ora 11:00 deri në përfundim të rregullimit të defektit. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img