19.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

Pa ujë një pjesë e Çairit

Shkup, 17 gusht – Për shkak të një defekti në gypin kyçës f 250mm në rrugën “Llazar Tërpovski” pn, sot do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për shfrytëzuesit e një pjese të rrugës, apo Shtëpia e pensionistëve Çair dhe SHMQSH “Cvetan Dimov”.

Nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”- Shkup informojnë se furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje nga ora 10:30 deri në përfundimin e intervenimit.

Marketing
Related news