13.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Pa ujë një pjesë e Aerodromit

Shkup, 6 tetori – Për shkak të defektit në ujësjellës sot në ora 10 pa ujë do të jenë një pjesë e banorëve të rrugës “Franjo Klluz”, pjesë e rrugës “Bojmija” dhe të bulevardit “Jane Sandanski” si dhe pjesë të “Metodija Sh.Sharllo”. Ndërprerja do të vazhdoj deri në rregullimin e defektit.

Nga Qendra rajonale për menaxhim me kriza informojnë se nga ora 08:30 pa ujë do të jetë edhe pjesë e konsumatorëve në rrugën “376” numër 81.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img