3.8 C
Skopje
Saturday, February 4, 2023

Pa ujë nesër banorët e Kopanicës dhe Bukoviqit në komunën Saraj

Shkup, 20 shtator – Për shkak të pastrimit dhe dezinfektimit të rezervuarit në vendin e populluar Kopanicë nesër prej ora 08:00 pa ujë do të mbesin banorët e vendit të populluar Kopanicë dhe Bukoviq në komunën Saraj.

Ndërprerja do të zgjasë deri në ora 14:00, informojnë nga “Ujësjellës dhe kanalizim”. 

Latest news
Related news