0.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

Pa ujë disa rrugë në Aerodrom, Karposh, Kisella Vodë dhe Saraj

Shkup, 27 shtator – Pa ujë sot do të mbeten shfrytëzuesit nga disa rrugë në komunat Aerodrom, Karposh, Kisella Vodë dhe Saraj.

Siç informojnë nga QRMK në periudhën prej orës 8:00 deri në orën 11:00, pa ujë do të jenë shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “23 tetori” numrat 1A, 111 dhe 113, në Komunën Aerodrom, në periudhën prej orës 9:00 deri në orën 15:00, shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Banjalluçka”, rruga “Budimpeshtanska”, “Zhenevska” dhe “Bojkovska” dhe rruga “Risto Revanovski” mu afër rrugës “Borka Taleski” në komunën Karposh, si dhe shfrytëzuesit nga rruga Vatasha, në Kisella Vodë.

Ndërprerje të ujit nga ora 12:00 deri në orën 15:00 do të kenë edhe shfrytëzuesit e rrugës “Mihail Çekov”, rruga “Dimo Haxhi Dimov” 177, 179 dhe 181, rruga “Dimo Haxhi Dimov” rrugët me numra çift nga 134 deri në 152, Marko Oreshkoviq numrat tek nga 59 deri në 71, Komuna Kisella Vodë dhe në periudhën nga ora 9:00 deri në orën 12:00, shfrytëzuesit e një pjese të fshatit Shishovë në Komunën e Sarajit. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img