14.8 C
Skopje
Tuesday, September 27, 2022

Pa ujë disa lagje të Shkupit

Shkup, 7 tetor  – Pa ujë sot nga ora 9:40 do të jenë konsumatorët nga rrugët “Maleshevska”, “Ailska”, Andreja Petkoviq” dhe “Branko Zarevski” në Shkup.

Sipç kumtoi Qndra rajonale për menaxhim me kriza – Shkup, ndërprerja është për shak defektit të tubacionit f-2 në rrugën “Justinijan i Parë” bb.

Konsumatorët do të jenë pa ujë deri në sanimin e defektit.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img