2.8 C
Skopje
Sunday, November 28, 2021

Pa energji elektrike një pjesë e Kisella Vodës dhe Karposhit

Shkup, 12 tetor – Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjet, pa energji elektrike sot do të mbetet një pjesë e komunave Kisella Vodë dhe Karposh.

Në periudhë prej 09:00 deri më 14:00 pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit nga rruga “Vanço Micko” nga numri 10 deri në numrin 70. Në periudhën e njejtë, pa energji elektrike do të jetë edhe një pjesë e rrugës “Serdarot”, afër lumit Malla Rada në Draçevë.

Në periudhën prej 10:30 deri më 12:30 pa rrymë do të jenë pjesë të rrugëve “Njegosheva”, “Moskovska”, “Kopenhagenska” dhe “Brisellska” në Karposh. Prej 13:00 deri më 15:00 pa rrymë do të jenë një pjesë tjetër e rrugëse “Njegosheva”, “Moskovska” dhe një pejsë e rrugës “Sofiska”. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img