-3.2 C
Skopje
Thursday, December 9, 2021

Organizohet forumi për hapjen e Kanalit Olimpik

U organizua në Pekin forumi për hapjen e Kanalit Olimpik të CMG-së. Ky do të jetë kanali i parë sportiv në botë me qartësi ultra të lartë 4K që transmenton nëpërmjet satelitit. Drejtori i CMG-së Shen Haixiong mori pjesë në këtë forum dhe zhvilloi diskutime me përfaqësues të anëtarëve të Komitetit Ndërkombëtar Olimpik, ekspertë, studiues dhe sportistë etj.

Kanali Olimpik është rezultat i bashkëpunimit strategjik midis CMG-së dhe Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Ai është gjithashtu e vetmja platformë komunikimi në Kinën kontinentale që është autorizuar nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar për të përdorur emrin olimpik dhe logon e pesë unazave.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img