26.8 C
Skopje
Saturday, August 13, 2022

Oda ekonomike do të mbajë konferencë shtypi rreth Ligjit për ndryshimin e Ligjit për tarifë doganore

Shkup, 17 dhjetor – Oda ekonomike e Maqedonisë së Veriut, Ministria e Financave dhe Drejtoria doganore sot do të mbajnë konferencë të përbashkët për shtyp me temë “Ligji për ndryshimin e Ligjit për tarifë doganore dhe Marrëveshja mes OEMP dhe Drejtorisë doganore për edukimin e operatorëve ekonomikë në fushën e punës doganore.

Në konferencë për shtyp është paralajmëruar prania e Branko Azeskit, kryetar i Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriore, Fatmir Besimi, ministër i Financave. Sllavica Kutirov, drejtori i Drejtorisë doganore dhe Antoni Peshev, drejtor ekzekutiv i Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriore.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img