26.8 C
Skopje
Wednesday, July 6, 2022

Neziri: Kryetarët e komunave të mos kenë më shumë se dy mandate, kjo duhet të rregullohet me ligj

Shkup, 21 shtator – Analisti për çështje politike, Xhelal Neziri ka vlerësuar se kandidaturat për kryetarë komunash nuk duhet t’i lihet parimit etik dhe moral të individëve.

Thotë se edhe me kryetarët e komunave dhe kryeministrat të ndodh e njëjta sikurse me presidentin, të mos ketë mundësi ligjore të ushtrojë më shumë se dy mandate.

“Kjo duhet të rregullohet me ligj”, tha Neziri.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img