5.8 C
Skopje
Saturday, December 4, 2021

Në zjarrin afër Strumicës janë djegur goma të vjetra

Strumicë, 20 shtator – Në zjarri që shpërtheu sot rreth orës 14:15 në atarin e fshatit Kosturinë, janë djegur goma të vjetra dhe kashtë.

Sipas informacioneve nga NJTZ Strumicë në shuarjen e zjarrit kanë marrë pjesë 20 zjarrfikës dhe gjashtë automjete kundër zjarrit, si dhe ndihmë nga Vallandova.

Zjarri është lokalizuar, ndërsa tymi i zi i cili u ngrit mbi vendin e zjarrit është shkaktuar nga gomat e vjetra tpë djegura. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img