14.3 C
Skopje
Wednesday, May 25, 2022

Në Makedonski Brod deri në orën 15 jehona është 51,54 për qind

Kërçovë, 31 tetor – Në Makedonski Brod si në raundin e parë edhe të dytë zgjedhor   shënohet jehonë rekord të qytetarëve, ndërsa konfirmim më i mirë është përqindja e votuesve 51,54 për qind, të cilët deri në orën 15 e kanë realizuar të drejtën e tyre demokratike.

“Jehona në Komunën e Makedonski Brodit edhe më tej shënon rritje të shpejtë. Në komunën tonë deri në orën 15 kanë votuar gjithsej 2.564 qytetarë, që në përqindje është 51,54 për qind. Nuk kemi kurrfarë problemi në vendvotime dhe gjithçka funksionin sipas së planifikuarës. Edhe në orët e tjera deri në mbylljen e vendvotimeve, presim gjithçka të shkojë mirë, ndërsa jehona të vazhdojë të rritet”, deklaroi Lena Millosheska nga KKZ-ja për Komunën e Makedonski Brodit.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img