21.8 C
Skopje
Monday, May 23, 2022

Në Komunën e Çashkës deri në orën 15 jehona 40,7 për qind

Veles, 31 tetor – Në Komunën e Çashkës nga gjithsej 6171 zgjedhës në Listën e vetme zgjedhore deri në orën 15 në 30 vendvotime kanë votuar 2470 votues apo 40.7 për qind, informon për MIA-n Marjan Jovanovski nënkryetar i KKZ-së Çashkë.

Ai theksoi se deri më tani zgjedhjet po zhvillohen në një atmosferë korrekte dhe demokratike pa kurrfarë incidentesh.  

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img