6.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

Në Dibër gjenden 6 bomba dore nga lufta e dytë botërore

Dibër, 21 shtator – Më 19.09.2021 në SPB Dibër është paraqitur se në vendin e quajtur “Venec” në bregun e liqenit të Dibrës, janë gjetur disa mjete eksplozive.

Pas ekspertizës nga ekipet policore dhe përfaqësues të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, është konstatuar se bëhet fjalë për gjashtë bomba dore nga lufta e dytë botërore.

Të njejtat më pas janë shkatërruar./Zhurnal.mk

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img