15.8 C
Skopje
Wednesday, October 5, 2022

Ndërroi jetë ish njeriu i parë i Kryqit të Kuq, Ilija Cvetanovski

Shkup, 1 tetor – Pas sëmundjes së shkurtë dje në moshën 77-vjeçare ndërroi jetë ish kryetari dhe sekretari i përgjithshëm i Kryqit të Kuq, Ilija Cvetanovski.

Ai ishte kryetar i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë nga viti 1996 deri vitin 2001 dhe sekretar i përgjithshëm i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë nga viti 2001 deri 2004. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img