26.8 C
Skopje
Saturday, August 13, 2022

Ndarje e Shkresave për humanizëm dhe statujave me imazhin Nënës Terezë

Shkup, 15 dhjetor – Shoqata civile “Shkupjania Nëna Terezë” sot në Shtëpinë përkujtimore të Nënës Terezë do t’i ndajë solemnisht Shkresat e sivjetshme për humanizëm dhe statujave me imazhin Nënës Terezë.

Fituesit e sivjetshëm të mirënjohjeve janë SPQ “8 Shtatori” – Shkup, Klinika universitare për mjekësi fizikale dhe rehabilitim, Pika e vaksinimit për Kovid në Poliklinikën “Bukuresht”, Shoqata e infermiereve, teknikë, obstretër dhe infermiere stomatologjike “Për ne: IPSH Ordinanca për mjekësi familjare dhe të përgjithshme në Komunën e Gazi Babës dhe Shoqata për mbështetje të përgjithshme, integrim dhe risocializim i personave në rrezik social “CSI LINK”.

Solemniteti do të mbahet konform protokolleve, ndërsa në të do të performojnë artistët e njohur maqedonas Dragan Mihajllovski dhe Serafina Fantauzo

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img