35.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Miratohet në lexim të dytë projektligji për parandalimin e dhunës në familje

Është miratuar në shqyrtim të dytë Projektligji për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje, dhuna ndaj grave dhe dhuna në baza gjinore.

Për miratimin e këtij projektligji kanë votuar 62 deputetë. S’kishte asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.

Marketing
Related news