13.8 C
Skopje
Sunday, October 2, 2022

Ministria e Arsimit: Nga e hëna në të gjitha shkollat e vendit, do të zhvillohet mësim normal

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi, mesazh të rëndësishëm:

Duke filluar nga dita e hënë e javës së ardhshme, në të gjitha shkollat e vendit, do të zhvillohet mësim normal, pa turne dhe me kohëzgjatje normale të orëve mësimore Por, përgjegjësia jonë e përbashkët është edhe më e madhe për të zbatuar masat e nevojshme që mbrojnë shëndetin e të gjithëve: vazhdimi i procesit të vaksinimit, mbajtja e maskave dezinfektimi i mjediseve, ruajtja e higjienës në mënyrë që mos të jemi të detyruar t’i rikthehemi më skenarit të mësimit me turne. Faleminderit të gjithëve dhe suksese.

https://www.facebook.com/kushievis/videos/402532668103116
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img