Miku i madh i shqiptarëve nga SHBA, prof. Dejvid Filips: Artan Grubi është mashtrues!

David Phillips, Drejtori i Programit për Paqe dhe të Drejta të Njeriut (PPDNJ) nga Universiteti i Kolombias-SHBA, ndryshe mik i madh i shqiptarëve, ka dërguar një letër ankesë, ndaj zv/kryeministrit të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi. Në letrën, ai akuzon Grubin se është i pasinqertë dhe mashtrues, ndërsa e gjithë kjo ka të … Continue reading Miku i madh i shqiptarëve nga SHBA, prof. Dejvid Filips: Artan Grubi është mashtrues!