23.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

Mexhiti: Mërgata është shembull se si bëhet ndryshimi

Shkup, 6 maj – Në këto 48 orët e fundit të fushatës, Izet Mexhiti ka falënderuar diasporen për pjesëmarrjen e tyre, dhe shpreh besimin se ky përfshirje masive do të jetë një motivim për të gjithë qytetarët e tjerë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ai thekso se pothuajse 10 mijë votues nga diaspora kanë ardhur për të shprehur vullnetin e tyre në zgjedhje, në një deklaratë.

“Kjo do të jetë një motivim edhe më i madh për ne, kur ato bëjnë me mijëra kilometra për të ta shfrytëzuar të drejtën e tyre të votojnë për ndryshimin. Kjo duhet të jetë një motivë plus për gjithë qytetarët tanë që e kanë afër duhet vetëm 5 min të ndajnë për të bërë këtë ndryshim”, tha ai. 

Marketing
Related news