5.8 C
Skopje
Thursday, December 1, 2022

Menduh Thaçi fton ata që u larguan nga PDSH, hajdeni prap sepse PDSH është shtëpi e madhe

Shkup, 25 shtator – Keyetari Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi ka bërë një ftesë publike ish anëtarëve të saj duke i ftuar të kthehen në PDSH.

Ai më tej ka shtuar se është i gatshëm të tejkalpj veten për të mirën e shqiptarëve dhe nuk ka inate personaër me askend.

Thaçi thotë se në PDSH ka vend për këshilla dhe ka vend për përmirësime.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img