22.8 C
Skopje
Thursday, September 21, 2023

Më në fund një tabletë e vërtetë Nokia në Android

Nokia ka zbuluar se së shpejti do të prezantojë një tablet të ri në tetor 2021. Ata e krahasuan pajisjen e përmendur me versionin më të fundit të telefonit legjendar që mori edicionin e tij të përditësuar në 2017 – Nokia 3310 i famshëm.

Nokia postoi një fotografi në Twitter duke treguar se një tabletë e re Nokia do të vijë së shpejti. Fotografia e parë e kësaj pajisjeje të dorëzuar në publik tregon një tabletë pranë Nokia 3310 nga 2017.

Këtu mund të shihni një tabletë të re me një kuti që është pak më shumë se dyfishi i madhësisë së telefonit. Kjo përputhet me specifikimet për një tabletë që u zbulua në fillim të këtij viti me emrin Nokia T20.

Sipas të dhënave të rrjedhura në këtë pajisje, Nokia T20 ka një ekran 10.36-inç me të paktën dy konfigurime. Njëra është vetëm WiFi, tjetra ka 4G LTE. Ka shumë të ngjarë që ky tablet të dalë me 4 GB RAM, 64 GB memorie të brendshme (të paktën) dhe me një çmim nën 200 dollarë. Data e lançimit e tabletit Nokia T20 është 6 tetor 2021.

Marketing
Related news