9.8 C
Skopje
Monday, October 3, 2022

Mbështetje madhështore për Arben Taravarin në Banjicë të Epërme dhe Banjicë të Poshtme

Shkup, 8 tetor –  Kryetari i komunës së Gostivarit, z.Arben Taravari, u takua me banorët e Banjicës së Epërme dhe të Poshtme ku banorët e këtyre vendeve e pritën me mbështetje të madhe. Arben Taravari para tyre prezantoi planet dhe projektet që ka për këto vende në rast se e fiton edhe mandatin e ardhshëm.

Momente nga takimet me qytetarët e Banjicës së poshtme dhe Banjicës së epërme.
Voto Gostivarin!
Rretho 6!
Të gjithë Baraz, Të gjithë Gostivaras!

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img