0.8 C
Skopje
Sunday, November 27, 2022

Manastirliu me fëmijët e shtëpisë së “Zyber Hallulit”: Vit shkollor të mbarë dhe të shëndetshëm

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu e ka nisur ditën me fëmijët e shtëpisë së “Zyber Hallulit” që shkojnë për herë të parë në shkollë.

Manastirliu u uron të gjithë fëmijëve dhe mësuesve dhe fëmijëve një vit shkollor të mbarë dhe të shëndetshëm.

“Dita e pare e shkollës- Bashkë me Aleksandrin që shkon në klasë të parë, Nikolasin në parashkollor dhe fëmijët e familjes tonë të madhe të shtëpisë së “Zyber Hallulit”, i urojmë të gjithë fëmijëve dhe mësuesve tanë, një vit shkollor të mbarë e të shëndetshëm”, shkruan ministrja.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img