9.8 C
Skopje
Monday, October 3, 2022

LSDM reagon për kumtesën e VMRO-DPMNE-së për spitalin modular të Tetovës

Shkup, 7 tetor – VMRO-DPMNE-ja ndalon ta politizojë fatkeqësinë dhe i keqpërdor ndjenjat e familjeve të viktimave në spitalin modular të Tetovës në qëllime ditore politike në mënyrë të ulët dhe jomorale.

Konfirmimi i arsyeve për zjarrin janë vetëm një segment nga hetimi, ndërsa në ndërkohë ende priten edhe rezultatet nga ekspertiza e ekspertëve gjermanë.

Tani më ka edhe përgjegjësi nga drejtorët e spitalit të Tetovës të cilët dhanë dorëheqje dhe të cilët do të shkarkohen pas zgjedhjeve, në pajtim me ligjet.

VMRO-DPMNE-ja, e papërgjegjshme, parti anti popullore e kryesuar nga Hristijan Mickoski vazhdon me sjelljen e saj destruktive në dëm të qytetarëve dhe sistemit shëndetësor.

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img