3.8 C
Skopje
Saturday, February 4, 2023

LSDM për 4 vjet i ka rritur pagat për gjashtë mijë denarë, ndërsa VMRO vetëm 1,700 denarë

Shkup, 20 shtator – Kryeministri Zoran Zaev në debatin e sontëm në Kanal5, tha se LSDM për 4 vjet i ka rritur pagat për gjashtë mijë denarë, ndërsa VMRO për vetëm 1,700, transmeton Zhurnal.mk

“Për katër vjet me LSDM-në, i rriti pagat për mbi 6,000 denarë, ndërsa VMRO-DPMNE për 6 vjet vetëm 1,700 denarë.

Ne i dedikojmë paratë për dhe për qytetarët, dhe jo për monumentet dhe komisionet.

Me këtë Qeveri, e ardhmja maqedonase është e sigurt e ndërsa me VMRO-DPMNE, njerëzit nuk e dinë se ku janë.”, ka thënë kryeministri Zaev.

https://www.facebook.com/zaevzoran/posts/10159971752492932
Latest news
Related news