14.8 C
Skopje
Tuesday, September 27, 2022

Liqeni Bosten është liqeni më i madh me ujë të ëmbël në brendësi të Kinës

Liqeni Bosten është liqeni më i madh me ujë të ëmbël në brendësi të Kinës dhe është baza më e madhe e peshkimit në Xinjiang. Çdo vit nga gushti deri në tetor është sezoni i artë i peshkimit në liqenin Bosten . #Xinjiang #bukuriaeXinjiangut #vjeshtë #HarvestChina

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img