14.8 C
Skopje
Thursday, May 26, 2022

Letërnjoftime do të jepen edhe sot

Shkup, 31 tetor – Ministria e Punëve të Brendshme njofton se sot shërbimet administrative do të punojnë në komunat ku do të ketë votim, me qëllim që t’u dilet në vigjilje qytetarëve që të mund t’i marrin letërnjoftimet.

Nga MPB-ja informuan se sot njësitet organizative kompetente do të punojnë vetëm në dhënien e letërnjoftimeve të përgatitura për qytetarët me orar të punës nga ora 07:00 deri në 19:00, duke përfshirë pikat e shpërndara në SPB Shkup – Gjorçe Petrov, Beko, Butel dhe Draçevë. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img