8.8 C
Skopje
Wednesday, September 28, 2022

Lëshohen në përdorim hapësirat e reja në burgun e Idrizovës

Shkup, 11 gusht – Në burgun e Idrizovës sot janë lëshuar në përdorim hapësirat e reja të repartit të hapur të këtij institucioni me kapacitet për 30 persona, përcjellë Zhurnal.

Siç shihet edhe nga fotografitë, hapësirat e reja janë me kushte që plotësojnë nevojat e të burgosurve, me krevatë të rinj dhe me tualete të reja.

https://www.facebook.com/upravazaizvrsuvanjenasankcii/posts/pfbid0D7DXmCRd9bL8urX2pMK72gFPjFoNVj4TovwxaQJPD1Dds2g5GMLPQbHThhhv5VmGl
Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img