-4.2 C
Skopje
Tuesday, February 7, 2023

Ky model flokësh e la Hailey Bieber me një pjesë tullace në kokë

Në vlogun e saj të fundit, supermodelja Hailey Bieber foli për eksperiencën e saj në Met Gala, duke përfshirë modelin e flokëve që i la asaj një copë koke fjalë për fjalë tullace.

Duke dokumentuar procesin e përgatitjes për Met Gala të këtij viti, Hailey filmoi provën e flokëve dhe grimit me ekipin e saj, Mary Phillips dhe Jen Atkin.

Duke diskutuar natyrën e shpejtë dhe stresuese të Met Gala pasi artistët shpesh duhet të ndajnë të njëjtit grimer, Hailey ndau përvojën e saj nga 2019.

“Unë mendoj se kam qenë në panik ditën kur mbahej Met më parë”, filloi ajo. “Nuk mbaj mend shumë, thjesht ndjehem sikur një herë po afroheshim drejt fundit dhe unë thosha ‘është e gabuar’ dhe ti, Jen Atkin, thoshe ‘më lër të përfundoj’”.

Jen u përgjigj: “Oh unë mendoj se ishte për kapjen bisht”. Për të cilën Hailey u përgjigj, “Megjithatë mbeta me një vend tullac”.

“O zot, ne po flasim për vendin tullac”, tha Jen në përgjigje, ndërsa Hailey vazhdoi të ndante historinë e saj. “Unë përfundova me një vend tullac të plotë në pjesën e prapme të kokës nga bishti i Met Gala. Ia vlente, është mirë. E mora me injeksion dhe u rritën përsëri, por kisha shumë dhimbje”.

Duke parë përvojat e kaluara të Hailey në Met Gala, ne jemi 99.9 për qind të sigurt se ajo po i referohet pamjes së saj epike Barbie nga tema “Celebrating Camp” e vitit 2019.

Latest news
Related news