5.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

Kur do të lansohen syzet Apple AR dhe sa do të kushtojnë?

Apple ka punuar për syzet e saj AR (realitet i shtuar) për një kohë të gjatë, por vetëm tani dihet se kur do të dalin dhe sa do të kushtojnë.

“Mac Rumors” raporton gjetjet e portalit tajvanez “DigiTimes” se syzet Apple Apple do të dalin në tremujorin e dytë të vitit 2022 dhe do të kushtojnë më shumë se 2,000 dollarë.

Apple ka përfunduar pjesën e dytë të testimit të syzeve AR dhe ato tani janë gati për prodhim masiv.

Do të kushtojë midis 2,000 dhe 3,000 dollarë dhe do të jenë më të përballueshme më vonë, sipas DigiTimes.

Ky është një projekt tjetër i madh i Apple, i cili dëshiron të vazhdojë me konkurrentët edhe në këtë fushë. 

Marketing
Related news