21.8 C
Skopje
Monday, May 23, 2022

Kufjet e fundit të SteelSeries kanë jetëgjatësi më të mirë të baterisë dhe karikim USB-C

Kufjet e reja Arctis 7 Plus dhe 7P Plus të SteelSeries kanë dy përmirësime kryesore në krahasim me paraardhësit e tyre: jetëgjatësi më e mirë e baterisë, deri në 30 orë për karikim nga 24 orë me tre orë përdorim nga një karikim i shpejtë 15-minutësh dhe karikim USB-C.

Shumica e prodhuesve të tjerë të mëdhenj të kufjeve e kanë përdorur atë lidhës prej vitesh tani, por SteelSeries ka qenë çuditërisht i ngadalshëm për ta adoptuar atë, edhe pse ka dërguar transmetuesin e tij të zgjuar audio USB-C me kufje të zgjedhura që nga viti 2019.

Me kufjet e mëparshme me valë SteelSeries, ju nevojiteshin gjithmonë për t’u siguruar që një kabllo arkaike Micro USB nuk ishte kurrë shumë larg. Por jo më me këto kufje të reja, raporton theverge.

SteelSeries pretendon gjithashtu se të dy kufjet janë të pajtueshme me Oculus Quest 2, duke shtuar një platformë tjetër në listën e gjatë të pajisjeve me të cilat mund të punojnë me valë.

Kjo listë përfshin PS4, PS5, Nintendo Switch, kompjuterë macOS, kompjuterë Windows, çdo iPad të pajisur me USB-C dhe Android. Për kompjuterët ose konsolat që nuk kanë një port USB-C, mund të përdorni kabllon USB-C-to-A të përfshirë.

Kufjet janë të pajtueshme përmes një lidhjeje me tela me çdo gjë që ka një fole 3,5 mm, megjithëse do t’ju duhet të përdorni kabllon e përfshirë që futet në portën e pronarit të kufjeve. Porta 3,5 mm në kufje është rreptësishtë për ndarjen e audios, duke ju lejuar që të lidhni një kufje me një tjetër.

Ndërsa çdo kufje është në thelb i njëjti dizajn i përgjithshëm si më parë, SteelSeries po paguan një çmim prej 20 dollarësh për përmirësimet këtu. Arctis 7 Plus dhe Arctis 7P Plus do të kushtojnë secili 169,99 dollarë kur të lançohen sot, më 29 tetor. Dhe vetëm që ta dini, çdo kufje ofron të njëjtën pajtueshmëri me platformën dhe kryesisht të njëjtin grup funksionesh. Dallimi kryesor është se numri përgjatë skajit të djathtë të 7P Plus kontrollon tonin anësor të mikrofonit, ndërsa në Arctis 7 Plus ai rregullon përzierjen audio të lojës dhe bisedës. Arctis 7 Plus është në dispozicion në të zezë, ndërsa 7P Plus është në dispozicion në të zezë ose të bardhë.

Këto përmirësime i bëjnë Arctis 7 Plus dhe 7P Plus dukshëm më konkurrues me kufjet e tjera në këtë gamë çmimesh. Përveç veçorive të reja, këto ia vlen t’i merren parasysh për shiritin e kokës me pezullim të syzeve të skive që e pengon kornizën e kufjeve të vendosë peshën e saj në majë të kokës, si dhe mikrofonin që tërhiqet me një numërues të dedikuar të mikrofonit anësor.

Këto janë kufjet që kam pritur për një kohë të gjatë për t’i prodhuar nga SteelSeries, kështu që jam i emocionuar t’i testoj për të parë nëse ato bëjnë prerjen si një nga kufjet më të mira të lojërave që mund të blini. 

Latest news
Related news
- Advertisement -spot_img