5.8 C
Skopje
Thursday, December 7, 2023

KSHZ publikon të gjithë kandidatët për kryetar komunash në Maqedoni

Shkup, 20 shtator – Komisioni Shtetëror Zgjedhor në faqen e tij të internetit konfirmoi kandidaturat për kryetarë të komunave dhe Bashkisë së Shkupit, si dhe listat e kandidatëve për këshilltarë.

Zgjedhjet lokale do të mbahen më 17 tetor, kur është caktuar raundi i parë i votimit.

Këtu mund të shihni të gjithë kandidatët për kryetarë komunash, dhe të gjithë kandidatët për këshilltarë mund të gjenden në të njëjtën lagje.

Fundjavën e kaluar, afati për dorëzimin e kandidaturave nga partitë dhe kandidatët e pavarur përfundoi, dhe gjatë javës së fundit, të dhënat u përpunuan dhe kontrollet u bënë nga KSHZ-ja.

Marketing
Related news